Combat Chef

Combat Chef
Niet, zoals je zou denken, Gordon Ramsay en Marco Pierre White steeds verhit in de keuken: de koks in dit vier delen tellende documentaire, zijn leger koks. Ten eerste zien we teams van angstig squaddies op een geïmproviseerde catering uitoefenen, dat wil zeggen met behulp van vuilnisbakken, mortel dozen, modder en open haarden te bereiden van een maaltijd. Andere onderdelen zijn vuilnishoop Challenge, MasterChef, en de Ready Steady Cook à £ 5 uitdaging lijkt een makkie. Toegevoegd aan het mengsel zijn de beelden van hoe het is om te koken voor de troepen in Afghanistan, op een front met basis in de provincie Helmand. Welke wil zeggen: een moeilijke en zeer gevaarlijk missie.
Dit alles is woensdagavond om 21.00 (nederlandse tijd) te zien op FIVE (op de Engelse Satelliet Astra2 – Freeview)

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.