Smak

smakDe wintereditie van ‘Smak’ is uit, het eerlijkste blad over gezond eten en bewegen met kinderen. In dit nummer vergelijkt een kinderpanel vegetarische maaltijden, wat is nu echt lekker zo zonder vlees? Kip met appelmoes is bij veel kinderen het lievelingsgerecht, maar hoe kan je kip op een andere gezonde manier klaarmaken zodat dat het nieuwste lievelingsgerecht wordt van je kinderen. Smak heeft een aantal gezonde kiprecepten op een rij gezet. In de rubriek ‘Bij ons thuis’, ouders over hoe het bij hun tijdens het avondeten er aan toe gaat. Ken je het kookboek van tv-presentatrice Yvon Jaspers al ‘Spaghetti aan het plafond’, een kookboek voor jonge gezinnen wat zij maakte voor het Ronald McDonald Kinderfonds. In Smak praat Yvon uitgebreid over haar nieuwe boek. Vraag je je af waarom brood nu nodig is? Alle feiten over brood worden duidelijk gemaakt in deze Smak. Toetjes zijn o zo lekker, maar de toetjes van de supermarkt zijn niet allemaal even gezond. Daarom recepten voor lekkere toetjes die gezonder zijn en leuk om samen met de kinderen te maken. Verder staan er nog meer verhalen in over voeding en bewegen met kinderen. Smak is via het Voedingscentrum gratis te bestellen. Klik hier om alvast online in Smak te bladeren!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.