Op Smaak / Sound

Op Smaak - SoundThema van deze Op Smaak is ‘Sound’. Gaan muziek en lekker eten samen? Welke geluiden mag je waar wel en waar niet maken en waarom mag het daar wel of niet? Zo mag je slurpen in China en mag het niet in Thailand. Wat verzinnen de koks van Unilever op hits als ‘Brown Sugar’ van the Rolling Stones en ‘Bitter Sweet Symphony’ van Richard Ashcroft? Bij Brown Sugar wordt het een creme brulee met Jack Daniel’s koffiemouse en bij ‘Bitter Sweet Symphony’ een mandarijnpudding, passiefruitsaus en camparischuim. Verder neemt Ceasar Zuiderwijk plaats aan de ‘table du chef’ van Henk Savelberg, een bijzonder interview. Wat zijn de facts & figures over het draaien van muziek in de horeca? Alles op een rij over dit onderwerp in dit nummer van Op Smaak.Klik hier om in Op Smaak te bladeren!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.