Boer & Kok door Colette Comins

Boer & kokBoer & Kok – De mooiste gerechten met biologische ingrediënten van Colette Comins laat zien hoe je met superverse producten heerlijke maaltijden kan bereiden. De recepten in dit boek zijn niet van een specifieke keuken maar een mengelmoes. Hierdoor krijg je een variëteit aan bijzondere recepten. Het boek is ingedeeld in lichte salades en voorgerechten, groenten, gevogelte, vlees, vis en zeevruchten, brood en hartige hapjes, fruit, taart en traktaties en basisrecepten. Van bijna elk recept vind je een foto van het eindresultaat en daarnaast zie je veel foto’s van het leven op de boerderij van de familie Comins. De recepten zijn duidelijk en de meeste ingrediënten zijn ook hier normaal verkrijgbaar. Boer & Kok biedt een inspirerende blik in de landelijke keuken!

Collete Comins woonde met haar gezin op hun boerderij ‘Sterkstroom Farm’ in de buurt van Vryheid in Zuid Afrika. Naast veeteelt doet de familie ook aan landbouw.

Titel: Boer & Kok
Auteur: Colette Comins
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 7,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)