Honingtaart door Kate Kerrigan

HoningtaartHoningtaart en andere recepten voor een goed huwelijk is een culinaire roman van de schrijfster Kate Kerrigan. In Honingtaart denkt hoofdpersoon Tressa, een culinair journaliste in New York, de man van haar leven te hebben gevonden. Maar toch heeft ze twijfels, is het wel wat ze wil? Wil ze toch haar vrijheid terug? Maar dan ontdekt ze het kookdagboek van haar Ierse grootmoeder, wat ze heeft gekregen van haar moeder op haar huwelijksdag. Tussen alle recepten door verteld haar grootmoeder het verhaal van de echte liefde. Het werpt een andere blik op het leven van haar grootouders, moeder en zelfs van Tressa zelf. Tijdens het uitproberen van de tijdloze recepten komt Tressa tot andere inzichten.

Een boek waarbij je wordt meegezogen in het verhaal en waarbij je de recepten zo proeft.

Titel: Honingtaart
Auteur: Kate Kerrigan
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 2006

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.