Donna Hay Magazine 40

Donna Hay Magazine 40‘Food to share’ staat centraal in dit nummer van Donna Hay Magazine. Zo krijg je ideeën voor een dakterrasdiner met vrienden, voor belangrijke diners waar echt niets mis mag gaan en voor een zoete finale van de diners. In de rubriek ‘Kitchen Notes’ alles over kappertjes, krijg je verschillende tips & trucs, alles over messen en dessertwijnen. Verder 3 manieren met geitenkaas en polenta, in ‘How to cook’ deze keer carpaccio. Hoe bereid je carpaccio en wat kan je er meer mee doen. ‘Style + home’ laat zien dat de kleine details net zo belangrijk zijn bij een goed gedekte tafel. Natuurlijk is dit nog lang niet alles wat je kan verwachten van Donna Hay Magazine, het magazine staat boordevol lekkere recepten en leuke ideeën.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.