GoodFood Kerstspecial 2008

GoodFood Kerstspecial 2008Het ligt weer in de schappen van de boekhandels en supermarkten: de kerstspecial 2008 van de Nederlandstalige GoodFood. In dit nummer maar liefst 100 gerechten voor Kerst & winter, veel recepten vertaald uit de Engelstalige BBC GoodFood, maar ook recepten van Nederlandse en Vlaamse top-chefs zoals Piet Huysentruyt, Jeremy Vermolen en Randy Mollen. Randy Mollen zet bijvoorbeeld wild op het menu, Jeremy Vermolen kookt voor de kerst en Piet Huysentruyt laat je voorproeven uit zijn boek Carnet de Cuisine. Leuk is het lesje tafelstyling, hoe krijg je een trendy tafel? GoodFood is ook afgereisd naar Zwolle, naar de Librije, om antwoord te krijgen op niet gestelde vragen en ook is GoodFood afgereisd naar het Belgische Oostende en proeft al van het evenement ‘Met Kunst aan Tafel’. Ben je benieuwd naar het Kookboek van het Jaar 2008 in de categorie vertaald? In dit nummer kan je een drietal recepten vinden uit het kookboek de Creoolse keuken, de eerste fusion keuken zo’n beetje. Restaurant de Kas verzorgde de receptuur van het item ‘wordt het een bockje’, drie recepten waarbij het bockbier niet ontbreekt. Dit is nog lang niet alles wat je in deze GoodFood kerstspecial vindt, er staan nog veel meer reportages, interviews en recepten in! Kijk bij de boekhandel of supermarkt, de Nederlandse GoodFood is namelijk alleen in de ‘losse verkoop’ te verkrijgen en kost 6,95!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.