BBC GoodFood December 2008

BBC GoodFood December 2008Het kerstnummer van BBC GoodFood is weer uit! Met zoals elk jaar weer alle recepten die je nodig hebt voor de kerstdagen. Recepten voor 2, 4, 6 en een heleboel. Hoe maak je bijvoorbeeld de beste traditionele kalkoen, maar ook de lekkerste ‘christmas puddings’ en ‘christmas cakes’. Zo zijn er ook, net als in elk nummer van BBC GoodFood, weer bekende chefs gestrikt en nu voor hun beste kerstrecepten. Zo maakt Genaro Contaldo een traditioneel Italiaans familiemaaltijd voor kerstavond, Jamie Oliver maakt een zalm ‘en croute’ en maakt Gordon Ramsay feestelijke hapjes. Bij kerst horen natuurlijk ook cadeautjes, BBC GoodFood heeft de leukst culi cadeautjes en beste kookboeken op een rij gezet. Zoals elk nummer eindigt ook dit nummer met de beste tv-recepten van onder andere ‘Indian food made easy‘, ‘Bake with Rachel Allen‘, ‘Something for the weekend’ en ‘Tales from the Victorian farm’. Het ‘Christmas’ nummer van BBC GoodFood is weer een nummer om bij te watertanden!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.