Albert Heijn Eetboekenreeks: Pasta

albert heijn eetboekenreeks pastaIn de Albert Heijn Eetboekenreeks van 1998 is het tweede deel ‘pasta’. Dat betekent dus alles over pasta en allerlei pasta recepten. Het boek begint met de geschiedenis van pasta, de veelzijdigheid van pasta, pastakunde, de goede partners van pasta, hoe je zelf verse pasta maakt en de gouden regels van pasta koken. Daarna komen de recepten aan bod. Deze zijn verdeeld in pasta als bijgerecht en verder in bereidingstijden. Dat wil zeggen gerechten 10 tot 20 minuten, gerechten 20 tot 35 minuten en gerechten 35 minuten en langer. Alle recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat, hebben een duidelijk overzicht van de voedingswaarden en hebben elk hun wijnadvies. Een leuk boek voor elke pastaliefhebber!

Titel: Albert Heijn Eetboekenreeks: Pasta
Verschijningsjaar: 1998
In opdracht van: Albert Heijn

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.