Julie en Julia door Julie Powell

Julie en JuliaStel, je bent 30, hebt een normaal, beetje saai leven, hoopt van het ene baantje naar het andere baantje, wat kan je dan doen om je leven wat minder saai te krijgen? Schrijfster Julie Powell stuit bij haar moeder op het kookboek “Mastering the Art of French Cooking” van Julia Child en ze besluit om een jaarlang elk recept uit dit boek te koken en te publiceren op haar weblog. Dit vergt natuurlijk veel discipline en een zoektocht naar de beste ingrediënten en naar de ‘joie de vivre’. Doordat het weblog zo’n succes is geworden is het bewerkt tot dit boek en verschenen in verschillende talen. Daarnaast zal Julie en Julia ook verfilmd worden met Meryl Streep in de hoofdrol!

Klik hier voor het originele weblog van het Julie/Julia Project!

Titel: Julie en Julia
Auteur: Julie Powell
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 19,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.