Sinterklaas Allerhande

sinterklaas allerhandeBij de Allerhande nummer 12 zit nu een speciale Sinterklaas Allerhande. Een Allerhande die niet is gemaakt door Albert Heijn maar door Sinterklaas. Wil je weten wat de Pieten eten? Wil je een aftelposter, zodat je exact weet wanneer het pakjesavond is? Hoe maak je zelf een echte Pietzaa? en welk recept staat er in het kookschrift van Sinterklaas zelf? Wil je dit allemaal weten? Dan moet je echt je vader, je moeder, grote broer, grote zus, opa of oma vragen of ze bij de Albert Heijn een Allerhande willen meenemen. Zorg dan wel dat jij als eerste deze speciale Sinterklaas Allerhande kan lezen!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.