Allerhande 12/2008

ALLERHANDE 12-2008Ouderwets gezellig dat is het thema van deze Allerhande. Dit doet Allerhande onder andere met lekkere stoofschotels, toetjes uit grootmoeders keuken, stevige kost voor de wintermaanden en het allerbeste recept voor erwtensoep volgens Yolanda van der Jagt. Zo krijg je de beste tips voor het stoven van verschillende soorten vlees, krijg je van boeuf stroganoff, nasi goreng en chili con carne 3 verschillende variaties op 1 recept. Wat is het geheim van ‘tori teriyaki’? Yukari Igo legt het je uit in de rubriek ‘de echte smaak thuis’. De ingredi├źnten winterpeen, witlof, en hertenbiefstuk staan centraal in ‘lekker seizoen’. Ook vind je in deze Allerhande een voorpublicatie uit het nieuwe kookboek ’12 maanden lekker eten. Speciaal voor de kinderen is er bij dit nummer een heuse Sinterklaas Allerhande, misschien een extra reden om snel langs de Albert Heijn te gaan.

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Allerhande 12/2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.