Olive December 2008

Olive December 2008‘Kerst met een twist’ is het thema van het december nummer van Olive. Maak bijvoorbeeld de chocolade tiramisu taart, Simon Rimmer’s vegetarisch hoofdgerecht, Matt Tebbutt’s ‘glazed ham’ of Anjum Anand’s lamscurry. Ook worden de bijgerechten niet vergeten, toch een belangrijk onderdeel van de kerstmaaltijd en ontbreekt het kerstgebak niet. Verder strijd een Olive-lezeres met Gordon Ramsay met haar christmas pudding. In ‘Meat Masterclass’ bereidt John Torode een perfecte varkenspoot. In ‘Eat Away’ wordt er natuurlijk geshopt voor kerst, in welke steden kan je de beste kerstinkopen doen? Olive zet deze steden op een rij met natuurlijk de adressen waar je beslist een kijkje moet nemen tijdens de inkopen. Als uitsmijter in deze Olive de 10 dingen die je niet weet van James Martin. Wil je alvast een voorproefje? Klik hier!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.