EasyCook

easy cookIn EasyCook alle recepten die je nodig hebt voor kerst. Meer dan 80 snelle, makkelijke recepten. Hoe maak je een perfecte kerstlunch voor 8, hoe maak je de lekkerste ‘minced pies’ en ‘christmas cakes’, hoe maak je een speciaal kerstontbijt, en kerstgerechten die je vooraf kan bereiden. Naast alle kerstgerechten is er in dit nummer EasyCook de makkelijke recepten voor elke dag met 10 snel gerechten voor drukke gezinnen, hoe je maak je een Thaise kip curry, stap-voor-stap uitgelegd en snelle kindergerechten. Kortom veel recepten weer in deze EasyCook.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.