Vegetarian Christmas 2008

vegetarian christmas 2008Ben je vegetarisch en is het jouw beurt om het kerstdiner dit jaar te verzorgen en heb je echt geen idee wat je je gasten wilt voorschotelen? Dan is ‘Vegetarian Christmas’ een magazine wat je zeker eens moet inkijken. De makers van het Britse GoodFood magazine hebben meer dan 100 vegetarische recepten in dit magazine opgenomen. Bekijk wat de vegetarische diners zijn van Rose Elliot, Gordon Ramsay, Simon Rimmer en Lesley Waters of de glamoureuze desserts van James Martin, John Torode of Nick Nairn. Naast alle recepten voor de feestdagen ook een aantal recepten voor elke dag. Genoeg ideeën voor een spectaculair vegetarisch feestmenu.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Vegetarian Christmas 2008”

  1. Ah Good Food!
    Overigens komt Vegatopia.com dit jaar net als altijd ook weer met een aantal gave menu’s en ook dit jaar weer met hele leuke thema’s (en ik kan het weten want ik verzorg er zelf eentje!)

    groet, RozeMarijn

Reacties zijn gesloten.