Koken & Genieten

koken en genietenKoken & Genieten is dit keer ‘smoor verliefd’, verliefd op smoorgerechten welteverstaan. Zo krijg je onder andere een recept voor een gevulde rollade met pistache, kalkoen met kool of een romige wildschotel. Het product van de maand is de granaatappel. Hoe bereid je een granaatappel en welke gerechten kan je met granaatappel maken. De donkere avonden zijn ook weer begonnen, daarom heeft Koken & Genieten allerlei snackrecepten op een rij gezet. Zodat je tijdens het kaarten of het spelen van een bordspel lekker kan knabbelen. Zin om te bakken? Ook daar heeft Koken & Genieten aan gedacht en heeft dan ook een aantal recepten voor koekjes. Voor de rest staan er nog veel meer recepten in dit nummer van Koken & Genieten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)