Lekker Leven

lekker levenDe Lekker Leven staat in het teken van Sinterklaas. ‘Sint Pakt Uit’ staat dan ook groot op de cover. Je krijgt de lekkerste idee├źn voor snoepgoed, surprises en cadeautjes. Karin gaat in de rubriek ‘Alles Kids’ ook aan de slag met Sinterklaas en ook met een andere sint, namelijk Sint Maarten. Hoe maak je de allermooiste lampion voor Sint Maarten? Karin heeft leuke tips! Daarnaast ook recepten voor zoete baksels. Naast al het Sinterklaas lekkers ook recepten met een seizoensproduct ‘pompoen’. Zo krijg je recepten voor onder andere een pompoenbliksem en een geroosterde pompoensalade. In achter de schermeb een kijkje in het nieuwe SOS-kinderdorp Canchungo. Als uitsmijter in dit nummer van Lekker Leven een echt 5 decembertoetje ‘De Sinterklaastiramisu’! Lekker Leven is gratis verkrijgbaar voor klanten van Super de Boer.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)