delicious. December 2008

delicious december 2008Kies & Kook is het thema van dit nummer van delicious. Kies bijvoorbeeld een wild gevogelte gerecht van Jamie Oliver, een stoer recept van kookboekschrijfster Diana Henry, iets simpels van Jill Dupleix of iets zoets van Valli Little. In de rubriek Cook & Chemist bereiden Eke en Jan een makreel en dat wordt nu makkelijk met hun tips en de recepten van Bill Granger gaan je wapenen tegen winterse buien. Natuurlijk is er deze keer ook weer een culigids en deze keer gaat de reis naar Parijs om daar de kerst inkopen te doen. Cor Hospes zit dit keer aan tafel bij Rudolph van Veen en Ellen Dekkers drinkt eindelijk haar droomwijn ‘Romanee Conti’. En hij is er weer de delicious. kerstbox deze keer gevuld door Sath met delicatessen uit ItaliĆ« en Zuid Afrika. Klik hier om de delicious. kerstbox te bestellen. Verder in dit nummer valt er nog veel meer te genieten van allerlei delicatessen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.