Boodschappen November 2008

boodschappen november 2008In dit nummer van Boodschappen kan je alvast proefdraaien voor de kerst met het viergangen menu van de maand met gevulde paddenstoelen met Provencaalse dressing, uiensoep met kerrieroom, gemarineerde kalkoenfilet met cranberrysaus en een perentaartje met noten en yoghurt-kersenijs. Zo heb je zeker geen kerststress meer met de feestdagen. Ook aandacht voor een ander feest ‘Sinterklaas‘, je krijgt allerlei zoete recepten die echt bij Sinterklaas horen. In de rubriek ‘Koken met …’ kookt Marijke met pasta met een Surinaams tintje en in de rubriek ‘In 12 recepten de wereld rond’ maakt Celeste een Caraibische kipspies. Verder recepten met kool, omdat kool gewoon lekker is, heerlijke recepten voor maaltijdsoepen en recepten voor groot vlees uit de oven. Voor de rest nog heel veel meer te lezen en te maken in dit nummer van Boodschappen. het magazine Boodschappen is gratis verkrijgbaar in verschillende supermarkten.

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.