Bertolli Pastaboek

bertolli pastaboekBij 3 producten van Bertolli kan je het Bertolli Pastaboek gratis meenemen bij deelnemende supermarkten. In dit kookboek vind je, zoals het onderschrift bij de titel al zegt, gerechten voor elke dag. Natuurlijk wordt er in dit kookboek met Bertolli producten gewerkt, zoals de pastasauzen, pesto en olijfolie. Eerst wordt er een kijkje genomen in de keuken van Bertolli. Wat is de oorsprong van het merk Bertolli en wat zijn de specialiteiten op dit moment. Daarna krijg je een les in het maken en koken van pasta. Vervolgens beginnen de recepten die zijn onderverdeeld in antipasti, spaghetti, tagliatelle, lasagne, macaroni, tortellini en dolce. Alle recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat en hebben een duidelijke beschrijving van de voedingswaarden. Leuk zijn de suggesties die bij de recepten wordt gegeven over wat je als antipasti of dolce kan serveren. Her en der kan je ook nog verschillende tips vinden. De Bertolli producten zijn bij veel supermarkten nu in de aanbieding en je scoort er gelijk een gratis kookboek bij!

Titel: Bertolli’s Pastaboek
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Bertolli

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Bertolli Pastaboek

 1. Zag vanmorgen bij een collega het boekje Bertolli Pastaboek.
  De recepten die er in staan zien er heerlijk uit en de bereiding is toch niet te ingewikkeld. Dus: Super voor de werkende moeder. Mijn vraag is of dit boek nog ergens verkrijgbaar is?

 2. In de supermarken is dit boekje niet meer verkrijgbaar. Misschien kan je via Marktplaats nog aan een boekje komen. Anders kan je het via Bertolli zelf proberen. Rechtsboven op de site van Bertolli.nl kan je via contact een vraag stellen aan hen.

  Gr. Anja

 3. Ik heb 3 verschillende sausen gekocht bij AH in Beek (L), maar daar
  kon ik geen gratis receptenboek ontvangen. Wat moet ik doen?
  Graag antwoord.
  Bedankt.
  José van Oostrom.

Reacties zijn gesloten.