Nigella’s Kerst door Nigella Lawson

Nigella's KerstmisNog even en de kerst staat al weer voor de deur. Heb je nu al hoofdbrekens over wat je dit keer je gasten gaat voorschotelen? Dit keer helpt Nigella Lawson je met haar nieuwste kookboek Nigella’s Kerst. Nigella’s Kerst moet dan ook de ultieme handleiding voor de feestdagen worden. Het boek omvat dan ook alles wat je met kerst, kerstmenu’s en kerstdiners kan bedenken: recepten, adviezen, tips en uitgewerkte planningen. Je vindt in Nigella’s Kerst recepten voor de beste cocktails, hapjes, soepen, sauzen, salades, kerstgebak en eetbare kadootjes en recepten voor complete menu’s om zonder stress de feestdagen door te komen.

Het boek ademt een en al kerst uit. Veel rood, groen en wit, kortom kerst, op de foto’s. De recepten zijn helemaal Nigella, rijke en smaakvolle recepten waarbij je vooral niet op de calorieën moet letten. De recepten worden stap-voor-stap beschreven en beslaan soms 2 pagina’s. De recepten hebben allemaal een foto van het eindresultaat en van enkele recepten wordt de bereiding stap-voor-stap gefotografeerd. Sommige producten die Nigella gebruikt zijn hier niet makkelijk te verkrijgen. In het boek vind je wel een adressenlijst van verschillende leverancier maar daarvoor moet je wel even de oversteek naar Engeland maken.

Zoek je recepten die zijn getoond in het tv-programma Nigella’s Christmas Kitchen van RTL4? Klik hier voor de Engelstalige recepten!!

Nigella Lawson is bekend geworden van haar restaurant columns in ‘The Spectator’,’Vogue’ en nu in ‘The New York Times’, echter haar grote doorbraak bij het grote publiek is met het programma Nigella Bites. Haar boeken en tv-programma’s zorgen dat Nigella een begrip is in verschillende huishoudens over de wereld.

Titel: Nigella’s Kerst
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Uitgeverij Contact
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 24,95

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nigella’s Kerst door Nigella Lawson”

  1. My daughter and i are allways lookng at your tv- programme.
    we think you are a very nice and friendly lady, with a lot off love
    inside and we can feel that when we looke at your program!
    Go for it love!!!!! and have a very lovely and joyfull christmas!!!
    Grizz from The Haque, the Netherlands Yolanda & Bojoura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.