Le Magazine

Le MagazineVanaf nummer 8 is Le Magazine gratis te verkrijgen bij La Place en V&D, het magazine is dan ook een stuk dunner geworden. In dit nummer staan soepen en broodjes centraal, zo krijg je recepten voor een Thaise tom yam of een oer Hollandse erwtensoep. Daarnaast de 9 feiten over brood en wat het geheim is van een goed biologisch meel en hoe maak je de homemade burger van La Place nu zelf? Le Magazine gaat ook op stap in het hoge noorden en wel in de stad groningen en gaat op zoek naar de 5 beste plekjes om soep en broodjes te eten. Als uitsmijter in Le Magazine in de rubriek ’15 minuten met..’ een interview met Bart Chabot en Pierre Wind over hun boek ‘Patatje Oorlog’.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.