Kookboek voor Meisjes van 8 tot 88 door Mirjam van der Rijst & Marcel van Driel

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88Een kookboek voor iedereen die zich nog een meisje voelt ook al ben je 8 of 88. Dat is het het Kookboek voor Meisjes van 8 tot 88 van Mirjam van der Rijst en Marcel van Driel.

In dit boek zijn onder andere zwangere meisjes, meisjes van minstens 80, theetantes en geen echte meisjes ondervraagd en gefotografeerd. Uiteraard hebben ze allemaal hun favoriete recepten moeten prijsgeven. Een recept van een verliefd meisje is bijvoorbeeld zoete aardbeiensoep, van de meisjes van de camping is het favoriete recept stoere stokbroodjes en van de Javaanse meisjes eieren in kokoscurry. De recepten kunnen eigenlijk gewoon van je buurmeisje zijn, soms lekker makkelijk soms wat moeilijk maar sowieso een gevarieerd aanbod van recepten. Het boek bevat veel sfeerfoto’s en ook veel foto’s van het eindresultaat.

Het is een kookboek waar je gewoon vrolijk van wordt door er doorheen te bladeren. Dus voel je je nog steeds een meisje, of wil je je meisje verrassen dan is dit kookboek een mooi geschenk!

Mirjam van der Rijst is foodstyliste bij Elle Eten en Marcel Van Driel is de beauty-, fashion en portrait fotograaf.

Titel: Kookboek voor Meisjes van 8 tot 88
Auteur: Mirjam van der Rijst & Marcel Van Driel
Uitgever:MoMedia
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789057673283
Winkelprijs: 34,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.