Bosch, Beuk & Haan

plaatjeVanaf dinsdag 4 november rond 19.55 kan je op Nederland 2 bij de NCRV een nieuw culinair- reis- en biologie-programma zien: Bosch, Beuk & Haan. In dit programma gaat presentratice Evelien Bosch op zoek naar cultuur in de historische plaatsen van Nederland, vogelkenner Nico de Haan gaat de natuur in op zoek naar bijzondere dieren en planten en Ramon Beuk zoekt naar het verhaal van streekgerechten en streekproducten en als het maar even kan dan geeft hij zijn eigen draai aan veelal eeuwenoude recepten. Klik hier om alvast de recepten uit de eerste aflevering te bekijken.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.