Herman Dichtbij door Herman Den Blijker

Herman dichtbijIn ‘Herman Dichtbij (en soms ver weg)’ gaat Herman den Blijker langs zijn favoriete leveranciers. Gewoon in Nederland, soms naast de deur, soms wat verder. Het kookboek bevat verhalen, anekdotes en weetjes over de verschillende producten van Herman’s leveranciers. Daarnaast vind je ongeveer 60 recepten van Hermans hand, natuurlijk met verse Nederlandse producten. Overal door het boek zijn er foto’s van het rauwe product, eindresultaten van de recepten en fotoverslagen bij de leverancier. De adressen van Hermans leveranciers vind je ook in dit boek, en wie weet loop je daar Herman zelf tegen het lijf. Het is vooral een boek om in te lezen en te kijken, de recepten zijn uitermate geschikt om de show te stelen bij een etentje voor vrienden.

Herman den Blijker staat samen met zijn zakenpartner David Crouwel aan het roer van het Engel-imperium, restaurants, catering en consulting. Daarnaast is Herman den Blijker regelmatig bij RTL4 te zien in programma’s als ‘Herrie in de keuken‘, ‘Herrie in het Hotel‘ en ‘Mijn Tent is Top‘.

Titel: Herman Dichtbij
Auteur: Herman den Blijker
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 29,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.