1080 Recepten door Simone & Ines Ortega

1080 receptenHet kookboek ‘1080 recepten’ van Simone & Ines Ortega is al meer dan 30 jaar een begrip in de Spaanse huishoudens en na 30 jaar is er dan eindelijk ook een Nederlandstalige uitgave. In Spanje wordt dit kookboek beschouwd als een ware kookbijbel. Het bevat dan echt 1080 recepten verdeeld over 976 pagina’s. Het boek bevat bijna geen foto’s maar des te meer illustraties van Javier Mariscal. De recepten, waarvan je wel een foto van kan verwachten, hebben een klein icoontje van een fototoestel ervoor, blader dan iets door en op de speciale fotopagina’s van een kleiner formaat kan je het eindresultaat bewonderen. Wat misschien jammer is is dat in veel recepten weer naar andere recepten wordt verwezen. Om makkelijk terug te bladeren zijn er maar liefst 3 leeslinten in het boek. De recepten zijn duidelijk beschreven en voor alle niveaus zijn er recepten. Dus makkelijk en moeilijke recepten je kan het terugvinden. Ook zin in de authentieke Spaanse keuken gekregen? Klik hier voor een voorproefje van maar liefst 6 recepten.

Simone Ortega was een bekend culinair journaliste in Spanje. Samen met haar dochter Ines is deze kookbijbel herzien naar deze tijd.

Titel: 1080 Recepten
Auteur: Simone Ortega & Ines Ortega
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 45,00

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.