Troost door Ronald Giphart

Troost / 10-editieHet boek Troost van Ronald Giphart is eigenlijk een culinaire roman. Giphart beschrijft het leven van top-kok Art Troost. Een alom bejubeld kok, 2 Michelinsterren en een eigen tv-show. Maar wat als de roem zich afwendt? Het boek is verdeeld in de smaken (hoofdstukken) bitter, zout, zoet, zeep, zuur en bloed waarin Troost flashbacks krijgt naar het verleden. Hoe gaat het aflopen met een topkok die keihard naar beneden valt?

Ronald Giphart is door Pierre Wind ingewijd in de wereld van het hogere koken. Zonder Pierre was dit boek niet uitgegeven. Maar ook andere personen uit de tv-wereld, naslagwerken op culinair gebied zijn een inspiratiebron geweest voor dit boek.

Titel: Troost
Auteur: Ronald Giphart
Uitgever: Uitgeverij Podium
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 10,00

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.