Appetito

appetitoOok Appetito staat bol van herfstrecepten. Appetito opent met recepten waarbij het hoofdingredi├źnt bokbier is. Je vindt in het magazine een recept van een soep met bokbier, een forel met bokbierjus en gestoofde peertjes met bokbier. Daarnaast de wordt de aardappel in het zonnetje gezet omdat 2008 het jaar van de aardappel is, wat zijn de aardappeltrends van nu? Of wil je baklava gaan maken? Lees dan de reportage over genieten in Istanbul. Verder nog recepten met aardappelpuree, ovenrecepten, recepten voor curry’s en last but not least recepten met chocolade. In de reportages over de truffeljacht in Piemonte, een culinaire reis naar de culinaire hoofdstad van Italie ‘Bologna’ en het Spaanse scharrelvlees uit Nederland. Genoeg leesvoer weer in dit nummer van Appetito!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.