Topkoks voor Thuiskoks 2

Topkoks voor Thuiskoks 2Na het succes van het eerste deel van Topkoks voor Thuiskoks is op wereldvoedseldag deel twee verschenen. Met aankoop van 1 exemplaar van Topkoks voor Thuiskoks 2 geef je 40 maaltijden voor een kind in Malawi. De opbrengst gaat namelijk naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme. Naast dat je een belangrijk doel steunt met de aankoop van dit boek is het ook een leuk kookboek. Maar liefst 52 topkoks, uit zowel binnen- als buitenland, hebben een recept gegeven voor dit boek. Zo krijg je zeker een interessante verzameling van wereldgerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van geroosterde artisjokjes met bloemkool, oude beemster en piment d’espelette van Ron Blaauw, of pompoensoep uit Malawi van Karla Robin Hersley (afgebvaardigde van het WFP), de mozaiek van rood fruit en ananas van Robert Verweij, kok bij Life & Cooking of de witte chocoladecake van Jaymz Pool, bekend van Born 2 Cook. Meer andere namen zijn ondere andere Jean Beddington, Gordon & Tana Ramsay, Jamie Oliver, Jonnie Boer, Tessa Kiros, Marije Vogelzang en Rudolph van Veen. Genoeg namen voor een hele plank vol kookboeken en nu samen in een kookboek van maar 9,95. Dat kan je toch gewoon niet laten liggen in de winkel, zeker als je weet dat je hiermee 1 kind 40 maaltijden kan bieden! Wil je alvast een voorproefje? Klik hier voor het recept van Erik van Loo en hier voor het recept van Sergio Herman

Titel: Topkoks voor Thuiskoks 2
Uitgever: TNT-Post
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 9,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Topkoks voor Thuiskoks 2”

  1. Van deel I heb ik vorig jaar meerder exemplaren gekocht. Ik heb hier veel vrienden en familie blij mee gemaakt en natuurlijk ook mijzelf!
    Ik ga het nieuwe deel zeker weer aanschaffen. Echt een super initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.