De Keukenalmanak door Henk Bontekoe

De Keukenalmanak / 2008De Keukenalmanak van Henk Bontekoe is een verzameling van kennis die hij als kookliefhebber in 25 jaar heeft vergaard. Het valt eigenlijk niet in de categorie kookboeken, maar elke keukenprins of keukenprinses zou dit boekje eens moeten lezen. In maar liefst 21 hoofdstukken wordt er veel praktische tips en andere kookinformatie besproken. Zo is er een hoofdstuk met kennis over een aantal belangrijke hoofdingrediënten, een hoofdstuk over voedsel bewaren, een hoofdstuk met cijfers, tabellen en kalenders en een hoofdstuk over tafeletiquette. Het boek is in duidelijke taal geschreven en heeft echt alle keukenweetjes die je als beetje hobbykok moet weten.

Dit boek is het eerste boek van Henk Bontekoe. Hij is reeds 25 jaar hobbykok en heeft hierdoor een grote verzameling aan informatie vergaard. Deze kennis deelt hij nu in ‘De Keukenalmanak’.

Titel: De Keukenalmanak
Auteur: Henk Bontekoe
Uitgever: Strengholt United Media
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 14,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.