Choca

chocaAmsterdam heeft van 1 november t/m 16 november zijn eigen chocoladefestival “Choca”, waarvan nu eindelijk het programma ook bekend is geworden. Amsterdam kon natuurlijk niet achterblijven met een eigen chocoladefestival omdat het natuurlijk een rijke historie in de cacao handel heeft. Op het programma staan verschillende activiteiten. Zo is er een chocalezing, een chocalunch, een chocacruise en een chocacomedyshow. Of ga naar het paard van chocolade kijken bij de Bijenkorf of trakteer jezelf op een film en kijk nog een naar ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’. Of er kosten aan de verschillende activiteiten zijn wordt niet op de site vermeld. Heb je al zin gekregen in Choca. Kijk op hun site voor meer informatie!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.