Patatje Oorlog door Pierre Wind & Bart Chabot

Patatje oorlog Pierre Wind & Bart ChabotPatatje Oorlog is een boek met de zoektocht van Bart Chabot en Pierre Wind naar het ultieme junkfood. Bart & Pierre zijn op onderzoek gegaan in de ‘junkfoodwereld’. Wat zijn de ins & outs van snacks? Echt alles wordt in de snackwereld door beide heren onder de loep genomen en de snackwereld biedt hen geen geheimen meer.

Deze geheimen worden nu ook bekend gemaakt bij de lezers van dit boek. Het boek is vol verhalen, anekdotes, verslagen van bezoeken, fotoreportages en feiten over alles wat dan ook maar een beetje met junkfood te maken heeft. Naast alle verhalen en anekdotes vind je in dit boek een aantal recepten voor ‘nieuw junkfood’, meer gezondere varianten. Bij de recepten ontbreken de ‘Bartkroket’ en de ‘Windburger’ niet. De recepten zijn op de gebruikelijke Wind manier geschreven en zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat.

Bij ‘Patatje Oorlog’ krijg je gratis de ‘Snackbargids 2008-2009’. Het duo Bart & Pierre hebben 50 snackbars door heel Nederland onder de loep genomen. Wat is de top 10 van Nederland? Welke snackbars hebben de eerste snacksterren ontvangen en waarom? Is jouw snackbar op de hoek de beste van Nederland? Wil je een voorproefje? Klik hier om een aantal pagina’s te bekijken!

Wil je meer weten over de wereld van junkfood? Dan is dit boek zeker een aanrader. Veel verhalen, tips en zelfs recepten op een snelle manier geschreven.

Bart Chabot is dichter & schrijver. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste gedichtenbundel ‘De Bril van Chabot’. Pierre Wind kokoloog, schrijver en is de ambassadeur van de Smaak van Nederland.

Titel: Patatje Oorlog
Auteur: Bart Chabot & Pierre Wind
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 22,50

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)