Catherine & Friends door Catherine Keyl

Catherine & FriendsMeer en meer tv-personalities brengen hun eigen kookboek op de markt. Een ervan is Catherine Keyl. Zij is in haar kennissenkring gedoken en heeft andere bekende Nederlanders het hemd van het lijf gevraagd. Zo heeft zij onder andere Robert ten Brink, Maarten ’t Hart, Rik Felderhof, Giel Beelen en Therese Boer geïnterviewd over eten en hun emoties over eten. Natuurlijk moeten alle 19 bekende Nederlanders hun favoriete recept delen met Catherine, en dat varieert van ijs met poffertjes van Daphne Deckers tot de garnalenballen a la Jenny van Danny de Munk.

Catherine Keyl werkte 30 jaar bij de Nederlandse TV. Ze is begonnen bij NCRV’s Hier & Nu en na Avro’s Service Salon heeft ze nog de Vijf uur show bij RTL gepresenteerd. Haar tv-carrière eindigde bij Omroep Max.

Titel: Catherine & Friends
Auteur: Catherine Keyl
Uitgever: Terra Lannoo
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 3,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)