Albert Heijn Kookboekserie: Oven Open

albert heijn kookserie oven openOven Open is het tweede deel uit de nieuwe kookboekserie van Albert Heijn ‘Eten met Plezier’. In dit boekje krijg je dus alleen recepten waarbij je de oven moet gebruiken. Het begint met alle keukenspulletjes die je nodig hebt voor bereidingen in de oven. Daarna 6 recepten voor voorgerechten, 17 recepten voor hoofdgerechten en 6 recepten voor nagerechten, alle 29 voorzien van een foto van het eindresultaat. Als voorgerecht krijg je bijvoorbeeld een recept met mini tortilla’s met tomaat, zalm gratin is onder andere een recept van 1 van de 17 hoofdgerechten en een frambozenclafoutis is natuurlijk een recept uit de nagerechten. Wil je dus een keer je oven gebruiken in de keuken dan is dit een hip en leuk kookboekje!

Titel: Kookserie eten met plezier: Oven Open
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Albert Heijn

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Albert Heijn Kookboekserie: Oven Open

  1. Het boek is niet zo moeilijk te verkrijgen hoor: Er worden op dit moment twee exemplaren te koop aangeboden op Marktplaats, dus u heeft zelfs nog keus 🙂

Reacties zijn gesloten.