Olive November 2008

Olive November 2008Eet gezond voor minder geld is het thema deze Olive. Adressen van Britse restaurants waar je voor weinig geld van een goede maaltijd kan genieten, de lekkerste wijnen en 6 diners voor 32 pond. In ‘Cook Like a Pro’ hoe maak j inktvisringetjes, en in ‘Overnight Expert’ de geheimen van de perfecte aardappelpuree, maakt Gordon Ramsay zijn recept voor coq au vin klaar en 3 recepten met chorizo als belangrijkste ingrediënt. Met de kerstdagen in het zicht moet je je misschien ook voorbereiden op chique diners, wat zijn nu de moderne tafel manieren? Olive heeft ze op een rij gezet. Daarnaast nog recepten met ingrediënten van dit seizoen, de beste culinaire adressen en culinaire reizen (onder andere de reis naar België voor de beste ‘fish & frites’). Klik hier voor een voorproefje!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.