Albert Heijn Kookboekserie: Hip Kip

albert heijn kookboekserie hip kipHip Kip is het eerste deel van de nieuwste Albert Heijn kookboekserie ‘Eten met Plezier’ . Het kookboekje begint met hele assortiment van kip wat de Albert Heijn voert met de bereidingswijze als je het zonder poespas gaat klaarmaken. Dan volgen de recepten, 12x kleine kip en 20x grote kip recepten. De recepten zijn niet van de minsten in de ‘kookboekenwereld’, namelijk Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt. De recepten zijn niet al te moeilijk en zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. Op het laatst volgen er nog een aantal pagina’s met allerlei tips om je kip goed te kunnen bereiden. Een hip kookboekje met her en der hippe illustraties en voor de prijs hoef je het boekje niet te laten liggen.

Titel: Kookserie eten met plezier: Hip Kip
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Albert Heijn

(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.