Herrie Aan De Horizon

Herrie aan de horizonHet ligt in de winkels het kookboekje van de winnares van Herrie aan de Horizon: Renata. Kookboekje en geen kookboek? Het is een klein formaat boek met maar 80 pagina’s. In het kookboekje vind je de recepten terug van alle negen hobbykoks die de culinaire zeeslag zijn aangegaan. Zo krijg je het recept van de makreel van Martijn die hij maakte in Port of Call Santorini of Ellen’s ravioli met ricotta en citroen die zij maakte in Port of Call Rome, natuurlijk de recepten van Renata: ‘amuse van paling’ en ‘Renata’s rood geluk’ en recepten van Herman den Blijker zelf. Daarnaast vindt je in dit boekje de tips die in het tv-programma zijn gegeven zoals bijvoorbeeld de tip voor de beste pizza (of eigenlijk de EU-regels voor pizza bakken!). Herrie aan de Horizon is een reis- en culinair dagboek geworden en loods je door alle afleveringen van Herrie aan de Horizon. Renata is winnares geworden en ging er vandoor met de titel ‘beste hobbykok’ en mocht onder andere lessen volgen bij de fameuze school ‘Le Cordon Bleu‘ en mocht ook schitteren op de cover van dit kookboekje.

Herrie aan de Horizon is uitgezonden bij RTL4. Hierin streden 9 hobbykoks voor de titel ‘beste hobbykok’. Herman den Blijker heeft de hobbykoks bijgestaan met allerhande tips en ging ook zelf op zoek naar de culinaire lekkernijen van de streek rondom de havens die het cruiseschip aandeed. Heb je nog een aflevering gemist van Herrie aan de Horizon? Klik hier om online de afleveringen nog eens terug te zien!

Titel: Herrie aan de Horizon
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 9,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)