The Taste of Life Verhuisd!

plaatjeVanaf 31 oktober is The Taste of Life niet meer te zien op Net5 maar op RTL4! Op de vrijdag rond half 5 gaat Rudolph van Veen weer op reis op zoek naar culinaire inspiratie op verre bestemmingen. Vanaf nu wordt Rudolph van Veen vergezeld op zijn culinaire reizen door Stella Gommans. Ook dit seizoen wordt er weer gezocht naar bijzondere gerechten, lokale gebruiken en culinaire geheimen. Stella laat meer van de omgeving en cultuur zien en bij Rudolph draait het natuurlijk om het culinaire aspect van de reis. Met alle opgedane inspiratie volgt er natuurlijk weer een gerecht die uiteraard op de site van The Taste of Life terug te vinden is. The Taste of Life is vanaf 31 oktober wekelijks te zien rond 16:30 op RTL4 en de volgende dag kan je de herhaling zien op RTL8 rond 17:00!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.