Kookboek van het Jaar 2008

Kookboek van het Jaar 2008Voor de tweede keer wordt de verkiezing ‘Kookboek van het Jaar‘ gehouden. Net als de eerste editie wordt het ook deze keer georganiseerd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Uitgeverijen uit Nederland en Vlaanderen dingen met hun beste kookboek uitgaven mee naar de titel ‘Kookboek van het Jaar’. Welk kookboek neemt het stokje over van ‘Keuken van ons Moeder’ de categorie Nederlands, en wie van ‘Thuis bij Jamie’ in de categorie vertaald? 1 november wordt het bekend gemaakt. Daarnaast kan je zelf ook een stem uitbrengen voor de ‘Gouden Garde publieksprijs‘. Kies uit 1 van de genomineerden en wie weet win je zelf ook een leuke prijs! Naast de verkiezing Kookboek van het Jaar staat de hele dag bol van culinaire activiteiten, zoals diverse workshops, kookdemo’s, signeersessies, een veiling met culinaire artikelen (de opbrengst hiervan gaat naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds) en een diner van maar liefst 12 gangen waarvan de opbrengst ook ten goede gaat naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Voor dit diner moet je uiteraard wel reserveren! Ben je dus gek op koken, kookboeken en wil je die bekende kookboekschrijver ontmoeten? Dan 1 november naar de Kookboek van het Jaar-verkiezing in Amsterdam!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)