Gezond met Ramsay door Gordon Ramsay

Gezond met ramsayMet een kool in zijn handen siert Gordon Ramsay de cover van zijn laatste kookboek ‘Gezond met Ramsay’. Waarom heeft dit kookboek de naam ‘Gezond met Ramsay’ meegekregen? ‘Gezond met Ramsay’ is een kookboek met allerlei gerechten die door een andere gezondere bereidingswijze en met verse ingrediënten het predicaat gezond krijgen. Het kookboek hoeft niet beschouwd te worden als een dieetboek maar gewoon als een kookboek met lekkere en gezonde gerechten, zo als het gezegde zegt ‘je bent wat je eet’ en vaak kan dat een beetje gezonder. Gerechten voor een gezond ontbijt, gezonde lunch, brunch, werklunch, barbecues, avondmaal en desserts, noem maar op, Gordon Ramsay kan er een gezonde twist aangeven met 125 recepten van zijn hand.

Gezond met Ramsay is een kleurrijk boek, foto’s van Gordon Ramsay die zelf aan de slag is in zijn keuken thuis, foto’s van het eindresultaat van een aantal recepten. Een kookboek in navolging van zijn boek 100% Ramsay. Lekkere gerechten, die soms makkelijk zijn en soms wat moeilijker zijn.

Gordon Ramsay is een selfmade topchef geworden en heeft maar liefst inmiddels 12 Michelinsterren op zijn naam staan, die hij heeft verdiend met zijn restaurantimperium. Daarnaast is Gordon Ramsay natuurlijk bekend van programma’s als ‘Oorlog in de Keuken’ en ‘Hell’s Kitchen’.

Titel: Gezond met Ramsay
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 29,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)