What's Cooking? – Jamie Oliver

What's Cooking, Jamie Oliver NdsNa het interactieve kookboek ‘Cooking Guide – Can’t Decide What to Eat’ en Gordon Ramsay’s Hells Kitchen, waarmee je recepten kan vrijspelen door je op te werken in de keuken, heeft nu ook Jamie Oliver zijn eigen interactieve kookboek op de Nintendo DS ‘What’s Cooking?’. Het recepten gedeelte van de game bevat 100 recepten van Jamie Oliver die nog niet eerder zijn gepubliceerd in zijn kookboeken. Net als Cooking Guide kent What’s Cooking ook een stemherkenning en kan je er handige boodschappenlijstjes meemaken. Daarnaast is het mogelijk om eigen recepten toe te voegen aan What’s Cooking! Naast het receptenboek kan je ook een aantal recepten zelf ‘virtueel’ klaarmaken op de Nintendo DS zelf. Zo kan je alvast een beetje oefenen. Helemaal handig is dat What’s Cooking volledig in het Nederlands. What’s Cooking verschijnt binnenkort in de winkels (17 oktober volgens bol.com, 24 oktober 2008 volgens Atari) en kost 9,99 in de winkel!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)