Plat Préféré

Plat Préféré - jeroen Meus Plat Préféré is het nieuwe programma van chef-kok Jeroen Meus. Het programma is al vanaf 30 september elke dinsdagavond rond 21:10 te zien op de Belgische zender Canvas. In Plat Préféré gaat Jeroen Meus op zoek naar het lievelingsgerecht van 10 legendarische figuren waaronder Freddie Mercury en Salvador Dali. Wat hebben deze beroemde mensen met koken en waarom is dit hun favoriete gerecht? Jeroen Meus gaat dit tot op de bodem onderzoeken en bereidt natuurlijk ook het gerecht. Wil je de recepten thuis maken? Klik hier om de recepten te lezen, te downloaden of te printen. Op de site van Plat Préféré vind je verder nog allerlei interessante items en kan je je kennis testen met de quiz. Een nieuwe aflevering van Plat Préféré is elke dinsdag te zien op Canvas rond 21:10 en op de vrijdag wordt de aflevering op de late avond herhaald.Wil je nu alvast een voorproefje? Klik hier voor de trailer!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Plat Préféré

  1. Mooi en interresant prog. mij intregeerde Roald Dahl 8 weken oud vlees maar spijtig vind ik dat er later op de website geen tijden en temperaturen worden op gegeven