Mijn Jumbo

mijn jumboDeze keer staat het brood centraal in Mijn Jumbo. Goudeerlijk brood waarvan je tot 5 november nog kan kennismaken bij Jumbo Supermarkt, natuurlijk kan je het brood gelijk gebruiken voor de recepten van heerlijk high tea sandwiches. Daarnaast staat Mijn Jumbo ook in het teken van Sinterklaas. Met alles over de chocolade lekkernijen die bij Sinterklaas horen en verschillende soorten speculaas. Verder recepten om verschillende wildgerechten op tafel te zetten en nog veel meer andere items. Ga voor jouw exemplaar langs je Jumbo Supermarkt!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.