delicious. GB November 2008

delicious gb november 2008In de Britse delicious. simpele, snelle seizoensrecepten. Recepten voor Bonfire night, met bijvoorbeeld bacon en sjalot taartjes en heerlijke recepten van bakker Dan Lepard, Vis recepten van Marcus Wareing, een viergangen menu van Gary Rhodes en een interview met Jamie Oliver over zijn oorlog tegen ongezonde voeding. In het item ‘Veggie matters’ heerlijke vegetarische recepten van wijlen Linda McCartney, recepten die nu weer tot leven zijn gebracht door haar dochter Mary McCartney. In ‘Kitchen talk’ hoe deel je de perfecte keuken in? Wat zijn nu de trend in lades en kastjes. Als afsluiter in dit nummer een interview met David Ginola, bekend voetballer, over zijn passie voor eten. Een heerlijk lees en maak nummer van delicious.!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)