Taste Italia November 2008

taste italia november 2008‘Best of autumn in Italy’ is het thema van het november nummer van Britse kookmagazine Taste Italia. Maar liefst 55 Italiaanse recepten waarvan 25 vegetarisch zijn. Maak bijvoorbeeld een recept van de winnaar van het tv-programma Jamie’s Chef: Aaron Craze. Dit zijn recepten die binnenkort verschijnen in zijn eerste kookboek ‘Aaron cooks Italian’! Maak ook de speciale hapjes voor ‘All soul days’ op 2 november of maak de pizza’s van wereld pizza kampioen John Lanzafame. In de rubriek local hero ‘de truffeljager’, en wat zijn de beste adressen in Bergamo? Taste Italia heeft ook een interview met Antonio Carluccio en daarbij ontbreken de recepten van Antonio’s hand niet.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.