Flair Chocoladeworkshop

Flair Chocoladeworkshop
Vandaag heb ik, samen met Michel een chocoladeworkshop gevolgd, als cadeautje voor mijn verjaardag. De chocoladeworkshop was georganiseerd door Flair, Bros en Pink Pepper. Op een locatie in hartje Utrecht konden we verschillende chocoladelekkernijen maken, zoals slagroomtruffels, hazelnoot rice crispies, lollys van Granny Smiths en pindarotjes (of muesli- of cornflakesrotjes). Tussendoor werd er nog een Bros cocktail en een gekarameliseerde chocolade pecannoot aangeboden. De workshop was niet zo om te volgen, de recepten waren eigenlijk wel heel erg simpel. De recepten was niet meer dan wat chocolade smelten en verbranden in de magnetron, wat ingredienten er doorheen mengen en daarna op hoopjes laten uitharden. Er werd nauwelijks uitleg gegeven, en je moest de recepten simpelweg volgen. Een aardig zakje vol gemaakte chocolade lekkernijen ging mee naar huis samen met de Flair-Bros goodiebag.

Klik hier voor meer foto’s!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)