Hollandse Happen Lekkers Uit De Delfts Blonde Keuken

Hollandse happenWie kent de vrolijke mokken van Blond Amsterdam niet? Geheel in de stijl van hun Delfts Blond lijn is het tweede Blond kookboek ‘Hollandse Happen’ verschenen.

Het kookboek is een kookboek vol oer-Hollandse en soms ook oer-Vlaamse gerechten. Sappige soepjes & smakelijke snacks, hemelse hoofd-& blonde bijgerechten en droomdesserts & toetige taartjes. Niets ontbreekt in dit vrolijke kookboek. Hoe maak je bijvoorbeeld kokette kroketjes of potige patat, een vismaaltje van toen of zalige schorseneren, roze bibberpudding of een advocaatje. Bij verschillende recepten krijg je een extra ‘Blond versie’ om het recept nog sneller of makkelijker te kunnen maken, handige omatips en andere weetjes. ‘Hollandse Happen’ heeft geen foto’s maar alle recepten zijn voorzien van de vrolijke Blond illustraties. De recepten zijn van Cecile Thijssen, de tekeningen van het Blond duo Janneke Droge en Femque van Geffen.

Titel: Hollandse Happen
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 22,50

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)