delicious. November 2008

delicious. November 2008November staat in het teken van ‘Lekker BelgiĆ«’ in delicious. Zo laten de Boxy broers zien hoe hun visie is op lekker BelgiĆ« en koken zij moderne Belgische gerechten. Verder gaat de culi-gids naar Brussel voor de lekkerste adressen en flaneert Mister Kitchen langs de Belgische kust op zoek naar de lekkerste visgerechten. Ook mogen de Belgische kookboeken en Belgische bieren niet ontbreken. Naast al deze Belgische lekkernijen een voorproefje uit het nieuwste Jamie Oliver boek: ‘Jamie’s Kookrevolutie’, de beste recepten voor een picknick op een mooie herfstdag en superheerlijke chocolade recepten van Valli Little in ‘chocolade kick’. Verder verschillende keukens op een rij met bijbehorende accesoires, allerlei weetjes over wijn en in ‘Foodiefiles’ het beste op Belgisch culi-shopping gebied. Heerlijk leesvoer weer in dit november van delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)