Boodschappen Oktober 2008

boodschappen oktober 2008Ook in Boodschappen staat herfst centraal. Dat betekent veel recepten in mooie herfstkleuren en een 4-gangen fruitig menu. In de rubriek ‘koken met ..’ kookt Cecilia met zeevruchten. Zij maakt bijvoorbeeld een tortilla van surimi en paling. Boodschappen neemt ook een kijkje in de Ierse keuken met Ierse recepten voor quiches, pies en stoofschotel. Ook de rubriek in twaalf recepten de wereld rond is in Ierse sferen. Kyra maakt een brambrack met sinaasappelmarmelade. Wat kan je allemaal met mosselen? Boodschappen heeft tips en lekkere recepten hiermee. In budgetkoken, recepten die niet duur hoeven te zijn, zoals witlof met champignons en spek en een cassoulet van linzen met saucijsjes. Naast dit alles staat er nog veel meer heerlijke recepten en andere leuke items in deze Boodschappen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)