Keukenprins door Ronald Giphart

Keukenprins100 Dagen lezen en schrijven over eten, dat is wat Ronald Giphart heeft gedaan voor zijn nieuwste boek ‘Keukenprins’. Een voornemen van vroeger, wat nu daadwerkelijk tot uitvoering is gekomen. 100 dagen lang kan je lezen wat Giphart eet, drinkt, leest en denkt over alles met enig ‘kokologisch gehalte’. Naast de 100 verhalen, krijg je ook recepten, kan je 100 foto’s bekijken van wat er die dag gegeten is en krijg je her en der een kleine restaurant recensie. Eigenlijk is ‘Keukenprins’ een ‘eetblog’ in de vorm van een boek. De basis van dit boek is Gipharts column ‘Keukenprins’ in Volkskrant Magazine. Het is een leuk, grappig en lekker culinair leesboek!

Ronald Giphart is een bekende Nederlandse roman- en verhalenschrijver en is bekend van onder andere ‘Ik ook van jou’ ‘Giph’ en ‘Phileine zegt sorry’. Veel van zijn romans zijn inmiddels ook verfilmd. Daarnaast schrijft hij ook mee aan bekende tv-series zoals de Co-Assistent op Net5.

Titel: Keukenprins
Auteur: Ronald Giphart
Uitgever: Uitgeverij Podium
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 10,00

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)